Individuele of duo lessen

Vind je het prettig om in de intieme sfeer van een kunstenaarsatelier af en toe tekenles te krijgen? Alleen of met z’n tweeën? In mijn atelier in Kedichem is alles aanwezig om te tekenen en schilderen.

Altijd al graag (beter) willen leren tekenen, maar geen tijd of zin in een wekelijkse cursus? Of als gevorderde tekenaar een ander onderwerp of een nieuwe techniek leren? Wil je naast je drukke baan of leven een moment voor jezelf, als ontspanning? Wil je naar een expositie toe werken? Of wil je een portfolio maken? Of één keer in de maand komen voor een nieuwe impuls? Met veel persoonlijke aandacht en naar eigen believen gerichte of vrije opdrachten op jouw niveau kan jij jouw tekenvaardigheden en schildertechnieken (verder) ontwikkelen. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten liggen en met welke materialen en inspiratiebronnen je het liefste werkt. Het is ook mogelijk om met z’n tweeën een atelierles te boeken. Dan werken jullie wel aan dezelfde onderwerpen en technieken.

Prijzen per 1 juli 2024:

Individuele les: 75 euro per 1,5 uur of 52 euro voor 1 uur,  incl. 21% BTW, het meeste materiaalgebruik en koffie/thee.

Duo-les: 90 euro ofwel 45 euro p.p per 1,5 uur (1 uur niet mogelijk) incl. 21% BTW, het meeste materiaalgebruik en koffie/thee. Voor een serie van 6 duolessen reken ik 260 euro p.p. incl. BTW.