Expositie in Kedichem

Talenten Expo: “AMBACHT, KUNST, CULTUUR IN KEDICHEM”

Zaterdag 18 maart 2023 van 11.00 uur – 17.00 uur  en zondag 19 maart 2023 van 12.00 uur – 17.00 uur.

Het kleine dorpje aan de Linge pakt groots uit. Het pittoreske kerkje in Kedichem opent graag zijn deuren en wordt voor twee dagen een expositieruimte.

Het initiatief voor deze expositie komt van onze buurman Hans van Schie, die de gehele organisatie op zich genomen heeft. De artistieke leiding is in handen van Ina Masseling. En maar liefst 18 deelnemers uit Kedichem, Achterdijk en Oosterwijk (waaronder ik) hebben aangegeven hun creatieve werk, dat met grote passie is gemaakt, met publiek te willen delen.

De deelnemers zijn: Arita Keijts-Korevaar: Tekeningen / Bep Snoek: Patchwork / Boukje Stinis: Fotografie / Claudia de Koster: Keramiek / Henk Dijk: Iconen / Hiska Luijf: Schilderkunst / Ineke Hagen: Tekeningen / Judith Hortensius: Breiwerken / Len Samsom: Schilderkunst / Marita Zuurhout: Schilderkunst / Marjon Verhoeven: Diverse kunstvormen / Marijn Jagtenberg: Modelbouw / Moniek v.d. Zwan: Fotografie / Natalie de Vos: Schilderkunst en keramiek / Patricia Overdam: Glaskunst / Roel Crul: Maquettes / Sarina Lotulung: Houtbewerking / Sven Hulshoff: Beelden

Beide dagen, om 11.30 uur, speelt Wim Konijn op het orgel de ‘Promenade’ uit de ‘Schilderijententoonstelling’ van Moussorgsky.

Kom je kijken? Ik ben zelf aanwezig op zaterdag van 14.00 en 17.00 uur en op zondag van 12.00 -17.00 uur.