tekenlessen

Sinds begin dit jaar geef ik een klein clubje cursisten les in mijn eigen atelier in Kedichem.

Deze zomer zijn dat 10 open atelier lessen op donderdagmiddagen. De cursisten kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het atelier en werken in principe zelfstandig. Tussendoor bespreken we met elkaar de gemaakte tekeningen en schilderijen.

Heb je belangstelling voor dit open atelier concept, stuur mij een mail. De 10 middagen zijn allemaal volgeboekt, maar mogelijk wordt deze vorm van zelfstandig en toch gezamenlijk werken in het najaar voortgezet.

Naast deze groepslessen volgen nog enkele mensen privé- of duo-lessen. Vanaf oktober heb ik mogelijk weer ruimte voor meer privélessen. Meer informatie vind je hieronder bij het kopje atelierlessen. Heb je belangstelling, stuur me gerust een mailtje. Je kan sowieso altijd een keer komen kijken en kennismaken.