atelierlessen

Vind je het prettig om in de intieme sfeer van een kunstenaarsatelier af en toe tekenles te krijgen? Alleen of met z’n tweeën? In mijn atelier in Kedichem is alles aanwezig om te tekenen en schilderen.

Altijd al graag (beter) willen leren tekenen, maar geen tijd of zin in een wekelijkse cursus? Of als gevorderde tekenaar een ander onderwerp of een nieuwe techniek leren? Wil je naast je drukke baan of leven een moment voor jezelf, als ontspanning? Wil je naar een expositie toe werken? Of wil je een portfolio maken? Of één keer in de maand komen voor een nieuwe impuls? Met veel persoonlijke aandacht en naar eigen believen gerichte of vrije opdrachten op jouw niveau kan jij jouw tekenvaardigheden en schildertechnieken (verder) ontwikkelen. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten liggen en met welke materialen en inspiratiebronnen je het liefste werkt. Het is ook mogelijk om met z’n tweeën een atelierles te boeken. Dan werken jullie wel aan dezelfde onderwerpen en technieken.

Prijs:

Volwassenen: 65 euro per 1,5 uur of 45 euro voor 1 uur,  excl. 21% BTW, het meeste materiaalgebruik en koffie/thee.

Duo-les: 80 euro per 1,5 uur (1 uur niet mogelijk),  excl. 21% BTW, het meeste materiaalgebruik en koffie/thee.

(Tot zomer 2023 is er geen plek voor nieuwe cursisten. Heb je belangstelling voor tekenlessen, dan kan je natuurlijk wel vast een keer komen kijken en kan ik je op de wachtlijst zetten.)